Hjälpas åt?

Annie - Live it, Love it
28 Feb 2012 kl 10:23

Hej biceps, skall vi hjälpas åt att växa lite? Jag ger dig mat och träning, du växer fortare?

Har kört ett bra pass för ben, biceps och mage nu på morgonen. Lediga dagar är som upplagda för grymma pass! Med pwo för extra energi och kreatin för musklerna var de upplagt för ett grymt pass – och de blev ett perfekt pass!

Ben – vadpress, benböj, sumosquats, utfall med ben på bänk och bakåtspark i c.c. Biceps – Hammercurls, scottcurls, liggande i c.c, omvända i c.c och hantelcurls. Mage – russian twist, magdödaren, vanliga crunches, i c.c. och cykling.

image

Nu blir det veckohandling, kanske datorköp och ikväll middag med familjen såhär innan flytten. Dessutom jobbar mannen hemma idag så jag kan krama på honom precis när jag vill!

10 kommentarer Kommentera

 • StepUp 2 Fitness 2012-02-28

  Hoppas bicepsen lyssnar ;) Jag är kompis med mina biceps nu. Det är mina ben som får lyssna nu :) Ha en trevlig dag!! Kramar!

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Alla har vi olika saker vi får prata lite extra med ;-)

 • Trillingnöten 2012-02-28

  Jag känner att jag måste skaffa mer kontakt med mina egna biceps :)

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Då jobbar vi mot det tillsammans :-) först är jag så nyfiken på din ff!

 • superSHEro 2012-02-28

  Bicepsstorlek beror nog mycket på generna tror jag. Tycker ändå de ser ganska maffiga ut, dina guns! :)

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Då har jag bra tricepgener och dåliga bicepgener ;-) armarna är bra, men de ser lite tokigt ut när triceps är dubbla storleken mot biceps haha

 • klara 2012-02-28

  Dator skulle jag också behöva köpa :) saknar dock en pojkvän som kan hjälpa mig instalera allt så jag drar mig för att köpa en ny fastän jag verkligen behöver. Är det vanligt kreatin du tar eller sånt buffrat? Har hört nått om att man drar på sig mycket vätska med kreatin, stämmer det?

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Fast de var himla enkelt ut, alltlåg i datorn för installation när du startar den, superlätt! Jag tar ett pulver med flera olika typer av kreatin där man inte ska samla lika mycket vätska, men visst lägger man på sig en del. Försvinner dock när man slutar :-)

 • nicole 2012-02-28

  Ahh galet snygg! :D

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Tack söt!

Senaste inlägg

Krämig broccoligratäng

Annie - Live it, Love it
22 Nov 2016 kl 21:35
Den enklaste och smarrigaste gratängen en kan tänka sig. Perfekt för snabba måltider. Bara att ta fram broccolin på morgonen så den hinner tina och köra snabb vispning av resterande när en kommer hem samt snabbhacka löken. Voila och i i ugnen medan en har andra saker att göra (typ ta and om barnet som klättrar i bokhyllan, drar ner blommor eller något sådant). Ingredienser (ca 4 portioner): 450 gram frusen broccoli, 1 gul lök,  2 vitlöksklyftor, 5 ägg, 250 ml havregrädde, 2 msk frusen koriander, 1-2 tsk örtsalt, peppar + riven veggoost. Tina broccolin och lägg i en form. Hacka löken och rör ner tillsammans med den. Pressa vitlök i en skål och rör ner ägg, havregrädde och kryddor. Vispa och häll över broccolin, Riv gärna lite veggoost över och sätt in i mitten av ugnen på 200 grader cirka 20-30 minuter. Servera som huvudrätt med lite grönt eller som tillbehör till annat gott.

Kickin' it - Chiadricka

Annie - Live it, Love it
22 Nov 2016 kl 21:16
I den senaste boxen från Naturalbox hängde det med en Chiadryck. Lite på skoj, lite på allvar fick mini testa – och han älskade den. Drack halva rakt upp och ner, Jag som trodde mr kräsen skulle tycka den geleaktiga konsistensen var lite skum. Hur som – klart jag hakade på och fixa gen chiadryck de kommande dagarna. Det är så himla fräscht och gott – både jag och mini älskar den! Recept: 1 msk chiafrön, 2 1/2 dl vatten, 1 msk citronsaft, 3 färska dadlar, 1 dl hallon & 1/2 dl blåbär (frusna upptinade går bra). Mixa alla ingredienser förutom chiafrön, häll upp i ett glas/flaska och rör om eller skaka med jämna mellanrum så fröna blandar sig jämt. Låt st över natten eller tills du är sugen på drycken.

Njutbara skurna pepparkakor (favorit i repris)

Annie - Live it, Love it
17 Nov 2016 kl 12:46
Jag lägger upp en riktig favorit i repris. Har tipsat om den förr men denna kräver en påminnelse varje år. Skurna pepparkakor. För oss finns ingen jul utan dem. Lagom att börja baka om en helg eller två för att ha till varje advent. Det finns något som är jul för mig. Något som jag inte kan vara utan och bara doften tar mig tillbaka tills jag var fem och utan problem åt mig mätt på detta. Det finns inte en enda människa jag bjudit på dem som inte har blivit helförälskad. Nu är julen visserligen över – men cookies kan man alltid äta... Vanliga pepparkakor i all är – men mormors skurna pepparkakor är något i en klass för sig. Dessa äts på bredden och tvären varje jul men jag har aldrig vågar att experimentera med dem. Förrän nu. Om man vågar kan man vinna och jag vann faktiskt på första försöket. Det är liksom en blandad smak av kaka och pepparkaka. Krispighet och lenhet. Smakrik och ljuvlig. Lika god som den är som med en bit ost på. Det är faktiskt ren och skär kärlek. Bara det att en burk tog slut på två dagar – och det är inte mannen jag kan skylla på… Jag vågar lova att ni älskar dem om ni ens gillar pepparkakor eller kakor… eller något liknande ens det minsta illa. De är ljuvligt underbara på alla tänkbara sätt. Visst det kräver lite av dig. Som att röra i en gryta. Och att knåda en deg. Du måste också kunna använda en kniv och skära. Enkelt med andra ord – fast det kommer att låta mer svårt än det är. Ingredienser:  1) – 1 dl kokossocker, 1/2 dl agavesirap (eller liknande), 3 msk kokosolja + 2) – 1/4 msk bikarbonat, 1 msk hett vatten + 3) – 1/2 dl hackad mandel, 2/3 msk kanel, 2/3 tsk ingefära, 1 1/2 dl bovetemjöl & 1 1/2 dl teffmjöl (alt 3 dl valfritt mjöl). Blanda samman kokossocker, sirap & kokosolja och värm i en kastrull (låt inte det koka ta av när det smält samman). Blanda bikarbonat och hett vatten i en liten skål och åt det lösas upp innan du blandar ner det i kastrullen och rör om. Rör sedan ner resterande ingredienser en efter en tills du får en deg. Ta upp den på en bänk och använd lite extra mjöl för att knåda ut den. Dela i två delar och rulla till ”korvar” och lägg in i kyl över natten eller frys någon timme. Ta ut och skär rullen i små tunna bitar (sisådär så tunt det går). Ugn 175 grader runt en 5-8 minuter. Ta ut när de fått färg och låt svalna så de blir hårda och gottiga. De kommer att vara mjuka när de kommer ut ur ugnen men blir sådär perfekt krispiga när de fått svalna av – vänta helt med att äta till dagen efter,