Hjälpas åt?

Annie - Live it, Love it
28 Feb 2012 kl 10:23

Hej biceps, skall vi hjälpas åt att växa lite? Jag ger dig mat och träning, du växer fortare?

Har kört ett bra pass för ben, biceps och mage nu på morgonen. Lediga dagar är som upplagda för grymma pass! Med pwo för extra energi och kreatin för musklerna var de upplagt för ett grymt pass – och de blev ett perfekt pass!

Ben – vadpress, benböj, sumosquats, utfall med ben på bänk och bakåtspark i c.c. Biceps – Hammercurls, scottcurls, liggande i c.c, omvända i c.c och hantelcurls. Mage – russian twist, magdödaren, vanliga crunches, i c.c. och cykling.

image

Nu blir det veckohandling, kanske datorköp och ikväll middag med familjen såhär innan flytten. Dessutom jobbar mannen hemma idag så jag kan krama på honom precis när jag vill!

10 kommentarer Kommentera

 • StepUp 2 Fitness 2012-02-28

  Hoppas bicepsen lyssnar ;) Jag är kompis med mina biceps nu. Det är mina ben som får lyssna nu :) Ha en trevlig dag!! Kramar!

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Alla har vi olika saker vi får prata lite extra med ;-)

 • Trillingnöten 2012-02-28

  Jag känner att jag måste skaffa mer kontakt med mina egna biceps :)

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Då jobbar vi mot det tillsammans :-) först är jag så nyfiken på din ff!

 • superSHEro 2012-02-28

  Bicepsstorlek beror nog mycket på generna tror jag. Tycker ändå de ser ganska maffiga ut, dina guns! :)

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Då har jag bra tricepgener och dåliga bicepgener ;-) armarna är bra, men de ser lite tokigt ut när triceps är dubbla storleken mot biceps haha

 • klara 2012-02-28

  Dator skulle jag också behöva köpa :) saknar dock en pojkvän som kan hjälpa mig instalera allt så jag drar mig för att köpa en ny fastän jag verkligen behöver. Är det vanligt kreatin du tar eller sånt buffrat? Har hört nått om att man drar på sig mycket vätska med kreatin, stämmer det?

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Fast de var himla enkelt ut, alltlåg i datorn för installation när du startar den, superlätt! Jag tar ett pulver med flera olika typer av kreatin där man inte ska samla lika mycket vätska, men visst lägger man på sig en del. Försvinner dock när man slutar :-)

 • nicole 2012-02-28

  Ahh galet snygg! :D

  • Annie - Live it, Love it 2012-02-29

   Tack söt!

Senaste inlägg

(Almost raw) "Salty-Chocolate-Cake"

Annie - Live it, Love it
13 Okt 2016 kl 10:37
Jag kände att det var tid för en fantastiskt god chokladkaka här hemma.En sådan som smälter bara den nuddar tungspetsen. Precis en sådan blev det. Nötig botten, ett lager med ljus choklad och ett lager med lite mörkare choklad med lite lagom saltig smak- och alldeles, alldeles ljuvlig! Ingredienser botten: 1/2 dl mandel, 8 färska dadlar, 1 nypa flingsalt,1  krm vaniljpulver. Ingredienser lager 1: 4 1/2 dl cashewnötter, 1 1/2 dl mjuk kokosolja, 1/2 dl vatten, 1 1/2dl agavesirap, 2/3 dl rå kakao, 1 nypa flingsalt. Ingredienser lager 2: 2 små avokado (väl mogna), 1/2 dl mjuk kokosolja, 1/2 dl honung/agave, 1/2 dl rå kakao, 1 nypa flingsalt. Börja med att lägga cashewnötter i blöt över natten. Börja sedan med botten och mixa samman alla ingredienser med varandra (använd eventuellt lite vatten för att få en kletig smet (beror på konsistens på dadlar) och tryck sedan ut i botten på en form med löstagbara kanter (min är 20 cm i diameter). Fortsätt med lager ett och skölj av cashewnötterna ordentligt och lägg i en mixer (en matberedare funkar med men blir inte lika slätt) tillsammans med alla resterande ingredienser till lager 1. Kör tills det är en mjuk och krämig smet och häll ovanpå bottenlagret. Sätt in i frysen tills det stelnar till något innan du fortsätter med lager två. För lager två är ett bara att blanda alla ingredienser och köra tills det blir en slät smet och sedan hälla den över bottenlagret. Stick ner två chokladbitar i mitten för dekoration och sätt in i frysen en timme eller två (kylen fungerar alldeles utmärkt också men tar längre tid bara). Ta ut och dekorera med lite färska bär, flingsalt och servera som den är – eller med lite vispad kokosgrädde.

Smarriga blåbärsbllar (utan dadlar)

Annie - Live it, Love it
10 Okt 2016 kl 21:37
En måste alltid ha toksmaskiga bollar  kylen för panikartade mellanmål. Sådana finns det massor av här hemma och dessa ollrna är alldeles utmärka att stoppa i sig då. Blåbären blir inte en geggig massa (som dadlar) när en mixar utan snarare som små smarriga och småkletiga bitar i varje boll. Pekannötter är min absoluta favoritnöt och ger en fantastisk fin smak åt bollarna. Ingredienser (ca 15 st): 1 dl cashewnötter, 1 dl pekannötter, 2 dl torkade blåbär*, 3 tsk havreprotein, 2 tsk kakao, 1 nypa vaniljpulver, 1 dl vatten & 1 dl havregryn. *använder superfruits blåbär som är sötade med äpplejuice och är lagom saftiga. Börja med att köra nötterna i matberedaren några varv för att sedan mix tillsammans med blåbären och kör runt några varv till. Häll sedan ner resterande ingredienser och häll ner lite vatten i taget tills det blir en lagom tjock och kletig smet att rulla bollar av. Förvara i kylen!

Månadens mysbox

Annie - Live it, Love it
27 Sep 2016 kl 13:54
Som vanligt levererar Naturalboxen fantastiska produkter. Denna är absolut inget undantag utan varenda en av sakerna i boxen är ljuvliga. Lite extra kär är jag allt i de färdiga mixarna från MyMuesli. Förutom de två boxarna fick en med ett gåvokort där en får en massa små boxar med vid en beställning hos dem. Cafe Latte med kokosvatten (smarrigt smarrig iskall med några isbitar i), deo från Urtekram som redan finns i mitt skåp konstant, shampoo från densamma som mannen min faktiskt gillar (han som annars vägra mina ekoprylar i badrummet), en chiabowl från Renee Volatire perfekt att ha med i väskan) och dessutom fin raw choklad och två goda bars. Slutet av September är räddad! En egen box beställer ni enkelt hos Naturalbox. Inlägget är ett samarbete med Naturalbox men alla åsikter och ord är (såklart!) mina egna.