Hjälpas åt?

Annie - Live it, Love it
28 Feb 2012 kl 10:23

Hej biceps, skall vi hjälpas åt att växa lite? Jag ger dig mat och träning, du växer fortare?

Har kört ett bra pass för ben, biceps och mage nu på morgonen. Lediga dagar är som upplagda för grymma pass! Med pwo för extra energi och kreatin för musklerna var de upplagt för ett grymt pass – och de blev ett perfekt pass!

Ben – vadpress, benböj, sumosquats, utfall med ben på bänk och bakåtspark i c.c. Biceps – Hammercurls, scottcurls, liggande i c.c, omvända i c.c och hantelcurls. Mage – russian twist, magdödaren, vanliga crunches, i c.c. och cykling.

image

Nu blir det veckohandling, kanske datorköp och ikväll middag med familjen såhär innan flytten. Dessutom jobbar mannen hemma idag så jag kan krama på honom precis när jag vill!

10 kommentarer

 • Annie - Live it, Love it 29 Feb 2012 kl 17:55

  Alla har vi olika saker vi får prata lite extra med ;-)

 • Annie - Live it, Love it 29 Feb 2012 kl 17:44

  Tack söt!

 • Annie - Live it, Love it 29 Feb 2012 kl 17:42

  Fast de var himla enkelt ut, alltlåg i datorn för installation när du startar den, superlätt! Jag tar ett pulver med flera olika typer av kreatin där man inte ska samla lika mycket vätska, men visst lägger man på sig en del. Försvinner dock när man slutar :-)

 • Annie - Live it, Love it 29 Feb 2012 kl 17:40

  Då har jag bra tricepgener och dåliga bicepgener ;-) armarna är bra, men de ser lite tokigt ut när triceps är dubbla storleken mot biceps haha

 • Annie - Live it, Love it 29 Feb 2012 kl 17:39

  Då jobbar vi mot det tillsammans :-) först är jag så nyfiken på din ff!

 • nicole 28 Feb 2012 kl 21:54

  Ahh galet snygg! :D

 • klara 28 Feb 2012 kl 14:52

  Dator skulle jag också behöva köpa :) saknar dock en pojkvän som kan hjälpa mig instalera allt så jag drar mig för att köpa en ny fastän jag verkligen behöver. Är det vanligt kreatin du tar eller sånt buffrat? Har hört nått om att man drar på sig mycket vätska med kreatin, stämmer det?

 • superSHEro 28 Feb 2012 kl 14:50

  Bicepsstorlek beror nog mycket på generna tror jag. Tycker ändå de ser ganska maffiga ut, dina guns! :)

Ladda fler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste inlägg

Kryddig kanelglass på cashewnötter & gojibär

Annie - Live it, Love it
3 dagar sen
Ingen sommar utan glass (eller var det något annat de sjöng?). Hur som helst så måste en äta glass –  både på sommaren och annars, men mest lockar det självklart i värmen. Jag gör gärna gosa varianter med en nötig bas. Faktiskt ofta utan choklad för tillfället. Hur märkligt det än låter, men det känns mindre mastigt på något sätt. Senaste versionen var en udda och lite kryddig variant med kanel, nejlika och vanilj – plus lite krisp av härliga gojibär (favoriter!). Ingredienser: 2 dl cashewnötter, 10 dadlar, 1 krm vaniljpulver, 1 krm kanel, 1/2 krm nejlika, 1 dl vatten, 1 dl kokosmjölk + 1 näve gojibär. Låt cashewnötterna ligga  blöt över natten. Det går med en tre immar med men då kanske det behövs lite mer vatten att mixa upp med. Skölj av nötterna efter blötläggning och lägg i en stark mixer för att mixa slätt tillsammans med vatten & kokosmjölk. Använd sedan stora färska (ljuvligt goda!) dadlar och mixa samman nötsmeten tillsammans med resterande ingredienser (förutom gojibär) tills det blir slätt.  Rör ner gojibären för hand. Häll upp i en brödform eller annan form som är passande att ha i frysen och låt stå över natten. Ta fram en liten stund innan det skall ätas så den hinner tina lite lagom. Så fantastiskt god!

Ögonbryn med ekosmink från Maria Åkerberg

Annie - Live it, Love it
19 Jul 2016 kl 12:09
En av mina favoritbuitker på nätet är piggabutiken.se. Inte för att den kanske har störst sortiment, men välvalt och lite av allt. Framför allt gillar jag att handla mitt smink där och få fina tips från deras blogg som jag följer. Det började för något år sedan när jag fick testa produkter från deras sida och föll för Maria Åkerbergs produkter. Jag älskar MÅ’s smink. Naturliga och härliga färger som passar mig alldeles perfekt. Jag sminkar mig gärna, men inte färgstarkt eller mycket (och självklart ekologiskt!). Jag har sedan tidigare både kajal, ögonskugga och läppglans bland annat som tillhör mina favoriter i skåpet (har dock inte testat foundation och liknande.. än). För någon månad sedan skrevs det om att få snygga och naturliga ögonbryn vilket jag har så himla svårt med (glesa bryn som är svarta och låååånga och tjocka). Jag sparade inlägg och – nu äntligen! – fick jag tummarna ur att klicka hem det. Två skuggor för att fixa till brynen i warm brown och nougat plus en olivgrön kajalpenna. Toppnöjd med resultatet (läs beskrivningen här).     (OBS! Absolut inget sponsrat inlägg!)

Natualboxen

Annie - Live it, Love it
18 Jul 2016 kl 14:08
Månadens naturalbox, alltid fylld med så mycket härligheter och gamla favoriter. Lyckan till att få öppna denna gröna boxen var total. Och skaparglädjen börjar väckas till liv lite igen nu är vi får sova mer här hemma och får boxar som ger en lite inspiration. Popcorn med choklad, egna bärremmar, chokladdesserter…. Åh ja, det är dags nu.